Shop je templates

Met onze template-series kun je zelf aan de slag met jouw marketing en vormgeving. Snel, makkelijk en professioneel.

Als je graag zelf aan de slag wilt met social media templates of andere bedrijfsuitingen, hebben we een mooi aantal producten die je hierbij kunnen helpen. De templates voor bijvoorbeeld Instagram en LinkedIN helpen je om snel en goedkoop je eigen uitingen te maken op deze platformen. Vooral handig als je al wat ervaring hebt met het opmaken van dergelijke uitingen. Elke serie heeft een eigen instructie die je verder helpt.

Wil je graag leren hoe je deze templates leert omzetten in je eigen huisstijl en in een mum van tijd je eigen uitingen maakt? Vraag dan de masterclass aan. We leren je alles wat je moet weten om zelf aan de slag te kunnen.

Een andere optie is om de templates alvast te laten personaliseren. We ontwikkelen een serie die helemaal op jullie wensen en huisstijl is afgestemd. Ook leren we je hoe je deze templates optimaal gebruikt. Binnen enkele minuten heb je je uitingen klaar. Scheelt veel tijd! En dus ook geld 🙂

Templates

Social media

Templates

Bedrijfsvoorstellen

Persoonlijk aanbod?

Wil je graag een persoonlijk voorstel? Heb je een idee voor een template? Wil je een deel uitbesteden? Mail je verzoek naar maikel@fieldoftemplates.com. We plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek om je wensen en doelen te bespreken.