Maikel Velt

over ons

Hoi, ik ben Maikel: grafisch vormgever en online marketeer. Eigenaar van Field of Templates.

Samen met mijn creatieve team help ik ondernemers om marketing, communicatie en vormgeving optimaal in te zetten. Met de nieuwste technologieën: templates, data en automatiseringen! Creatief, effectief en snel.

Online mogelijkheden

 

Met diploma’s in grafische vormgeving en communicatie heb ik jarenlange ervaring in marketing en communicatie. Inmiddels heb ik meer dan vijftien jaar werkervaring in deze vakgebieden. Bij grote en kleine bedrijven: B2B, B2C, het onderwijs, webshops en reclamebureaus. En nu zo’n zes jaar als zelfstandige, met leuke en diverse opdrachtgevers.

Door de jaren heen heb ik veel zien veranderen en veel ondernemers gesproken. Er kan online steeds meer, maar er wordt ook steeds meer gevraagd. Dit kan voor ondernemers en medewerkers erg verwarrend zijn. Wat kan ik zelf doen? Waar begin ik? Hoe laat ik het er goed uitzien?

Nieuwe ontwikkelingen zorgen ervoor het creatieve proces steeds sneller en doelgerichter kan. Daarom ben ik met Field of templates begonnen. Om jou als ondernemer mee te nemen in deze ontwikkelingen. Door je te helpen om die stappen te zetten. 

Ik ben ervan overtuigd dat je met minimale middelen de eerste stappen zelf kunt zetten. Zodat jij (of je team) snel en professioneel aan de slag kunt. Zonder veel tijd en geld kwijt te zijn aan grafische vormgevers en dure programma’s.

Sterker nog: je gaat zelf aan de slag en de programma’s waar je mee werkt zijn helemaal gratis!

Het is ook volkomen logisch als je geen tijd hebt om hier zelf mee bezig te gaan. Daarom staat er een creatief team voor je klaar om je te ondersteunen. We nemen het werk uit handen en zo profiteer je op die manier van de voordelen. Hulp bij strategie, beheer en uitvoering. 

Heb je behoefte aan hulp of verdieping op een bepaald gebied van online marketing, communicatie of vormgeving? En vind je het niet op deze website? Stuur me dan een bericht en ik help je graag verder! Dat kan via onderstaande contactmogelijkheden.

Waar kunnen we je bij helpen?

8 + 13 =

mail@fieldoftemplates.com